Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

13 неща, които трябва да спрем да правим. Още днес, още сега!

Природните продукти  на  Dr.Mario  – ИмуноКидс,  ИмуноБуст  и пробиотикът му   са  най-доброто  средство  за  повишение  на  имунитета  на  цялото семейство…

 

то  семей

Защо едни хора са по-щастливи от други? Защо са по-успели, защо нещата винаги им се получават? Може би е късмет, може би е съдба, а може би е просто въпрос на нагласа и… правилно поведение!

 

Затова, горещо ви съветваме да се отървете от няколко много вредни навици, които пречат на щастието ви. Направете го още днес, още сега!

 

1. Спрете да общувате с хора, които сриват самочувствието ви! Особено, ако всячески се мъчите да ви харесат.

 

2. Спрете да живеете в миналото. Не може да го върнете, нито да го поправите.

 

3. Спрете да се опитвате да контролирате всичко. Никой не е успял, вие също няма да успеете.

 

4. Спрете стремежите си да угодите на всички!

 

5. Не се страхувайте да поемете риск. В крайна сметка, по-добре да опиташ и да не успееш, отколкото никога да не си опитал.

 

6. Научете се да казвате „Не“ и „Не мога“!

 

7. Спрете да мислите „Ама, какво ще кажат хората?“ Хората ВИНАГИ ще говорят, без значение до колко ще съобразявате действията си с тяхното мнение.

 

8. Спрете да прекарвате свободното си време между четири стени. Оставете компютрите, изгасете телевизорите и излезте навън!

 

9. Спрете да се тъпчете с боклуци! Те съвсем не са „сладката страна на живота“.

 

10. Спрете да събирате ненужни вещи! Изхвърлете всичко, което не ви е влизало в употреба повече от година.

 

11. Спрете да се оплаквате! Никой не ви е виновен за каквото и да било.Вие сами сте взели решение да се доверите, да постъпите по даден начин или да се обвържете с определени хора.

 

12. Спрете да се мръщите! Не знаем дали позитивното мислене със сигурност ще помогне да ви се случват хубави неща. Но със сигурност знаем, че отрицателното няма да помогне!

 

13. Спрете да съдите! Всеки си има своята история, своята истина и своя начин на мислене. Вие също!

Природните продукти  на  Dr.Mario  – ИмуноКидс,  ИмуноБуст  и  пробиотикът му  най-добрата защита срещу грипен вирус 2020…

 1. Добре би било да се състави подобен огледален списък. Например:
  1.Старайте се да общувате само с хора, в чието присъствие се чувствате доволни от себе си.
  2.Живейте само в и за настоящия момент – това е единственият начин да промените миналото.
  3.Вмессто да се чувствате отговорни за случващото се в света, опитвайте се да разчитате знаците на съдбата, да оставяте птичките на щастието да стоят на рамото ви и да благодарите за всичко, което ви се случва, защото то се случва за ваше и на другите добро. От вас се иска само да осъзнаете защо.
  4.Помнете, че усмивката и добрата дума са по-добър подарък за близките ви, отколкото изпълняването на всичките им желания. Научете се да отказвате с любов.
  и т.н…..

 2. Елена

  “Всеки си има свое мислене”,така е написано ,и така мисля аз . Искам ,нещо друго да кажа ,някои хора наистина допускат правописни грешки,но за мен това не е толкова важно .веднага някой скача и прави забележки . Добре нямам нищо против . Има хора на които бг граматика ,не се отдава ,но са много добри математици,и т н ….. Важното ,е да общуваме ,да разменяме мнения ,да се уважаваме ….

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*