Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Шипове се лекуват с тази лесна рецепта /обновена/

Шипове са заболяване на опорно-двигателната система и болките, които причиняват са силни и нетърпими, но ние ще ви предложим рецепта, която ще ви избави от тях.

Шиповете се характеризират с ново костно образование, което се появява на съществуваща кост и причинява неблагоприятно въздействие на организма. Най-често засегнатите са хора на възраст над 50 години, но днес се наблюдава спад във възрастовата граница. Често се среща при хора, които ежедневно извършват тежка физическа работа.

За да се прояви заболяването оказват влияние старите травми, неправилното хранене, заболяването сколиоза, нарушение в обмяната на веществата. Прекарана настинка също може да бъде фактор за появата на шипове.

Шипове са тясно свързани с артрит, защото се характеризира със заболявания на ставите. Има опасност ново израсналите кости да притиснат даден нерв, а това може да доведе деформация на части на тялото или пълно и частично обездвижване.hipove 1

Шиповете най-често се наблюдават в зоната на тазобедраните и коленните стави, врата, раменете гръбначния стълб или петите. Болките, които причиняват тези новопоявили се образувания причиняват слаби или нетърпими болки, на които трябва да се обърне особено внимание. Заболяването може да причини спазми или подутини, които се образуват под кожата.

Вече е време да се излекувате от шипове и да спрете да търпите тези силни болки, защото това не може да продължава вечно. Народната медицина има лек и за това заболяване без да се изискват специални съставки, така че всеки може да изпробва и сам да се увери в силата на тези продукти.

Ето рецептата, която успешно побеждава шипове:

Нужни са ви само ябълков оцет, 2 яйца, салицилов спирт и малко търпение комбинирано с постоянство. Започнете с пресните яйца, като ги измиете с вода много хубаво. След това ги поставете в съд, желателно е да е от стъкло. Напълнете съда с ябълковия обет, като задължително условие е яйцата да са покрити напълно. Приберете съда там където е хладно и тъмно и го извадете чак когато яйцата са омекнали. Двете яйца трябва да са се стопили в оцета и вие трябва да отстраните само ципите, които не са успели да се разградят. Дотук добре, остана да разбъркате яйцата и оцета и към тази смес да добавите 100 грама салицилов спирт, който можете да си закупите от всяка аптека. Разбърквате и лечебния мехлем, който ще ви избави от шиповете е готов. Нанасяте от него всяка вечер на засегнатото място.

Болките ще намалеят значително още след първите 3 процедури, а ако продължите от тях няма да има и следа.

Ето  и  една  друга  универсална  рецепта  :

Ако имате болка в ставите, усещане за “тежест” в краката, стари наранявания и т.н. – тази смес ще замени скъпите мехлеми и гелове.

Съставки:

300 гр. алкохол

1 бутилка с камфоров спирт (10 ml)

1 флакон с йод (10 ml)

10 таблетки от най-често използвания аналгин

Всички внимателно се смесват, престояват на тъмно място за 21 дни, и можете да използвате.  Нанася  се  върху  болезненото  място  един  път  на  ден.

Лекува всичко:

радикулит, артрит, артроза, остеохондроза – всичко свързано със ставите, костната тъкан и мускулите.

 

Д-р Марио ИмуноБуст – нов,  мощен  природен  продукт  за  вашия  имунитет  и  енергия… В комбинация  с  ХЕКЛА ЛАВА D10 има  силен  ефект  срещу  появата  на  шиповете…

 1. Златина Атанасова

  Здравейте д-р Янакиев,какво бихте ми препоръчали при плантарен фасцит.Болката в петата ми е силна и се появява при първите стъпки сутрин. С раздвижването
  тя намалява, но може да се засили отново след по-продължително стоене права или при изправяне след продължително седене.

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Златина,
   Направете си рентгетография на стъпалото. Трябва да изключим появата на шип.
   С уважение Д-р МАРИО Янакиев


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Отговорите са изготвени от екип на Д-р Марио. Ако искате лична консултация-заповядайте във "ВИП Зоната".

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*