Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Новият английски щам на коронавируса е не само по-заразен, но и…

Вече е доказано, че британския мутант на коронавируса е 30% по-смъртоносен и 56% по-заразен
Борис Джонсън излезе и пред целия свят обяви смразяваща К-19 новина ВИДЕО - 0

 

Интуитива – Природен продукт при първи прояви на вирус, простуда или контакт с болен. Отлични резултати.

 

Новият мутант на коронавируса, открит най-напред в Кент, Англия, е с 30% по-смъртоносен от стария, освен, че е и по-заразен, заключиха учените.  Премиерът Борис Джонсън в обръщение към нацията днес от 17 ч. британско време (19 ч. българско) оповести данните на учените – че новият щам е по-смъртоносен от старите версии на вируса.  Изследователи от правителствената консултативна група за нови и възникващи респираторни вирусни заплахи (NERVTAG) стигнаха до заключението, че новият щам вероятно ще убие 30% повече хора от стария, съобщи днес Робърт Пестън от ITV.

Новият щам, който беше открит за първи път в Кент, се предава по-лесно от по-стария, което означава, че заразява повече британци. С него се обяснява големия скок на броя на случаите във Великобритания през последния месец. Британският щам, както е вече известен, бе открит у пациенти в много европейски страни, а също в Китай и САЩ.

“Това предполага 1,3 по-голям риск от смъртен изход. Тоест при 60-годишните биха могли да починат 13 на всеки 1000 души, сравнено с 10 на 1000 при старите щамове.“ Проф. Фъргюсън обаче предупреди, че само осем процента от смъртните случаи съдържат информация за това кой щам са имали.

Според публикуваните днес документи, учените са изчислили, че новият щам е с 56% по-заразен от другите щамове.

Интуитива – Природен продукт при първи прояви на вирус, простуда или контакт с болен. Отлични резултати.

БЛИЦ

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*