Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Лекар показа колко е поразен белия дроб на пациент с К-19 само за 5 дни

Лекар показа колко е поразен белия дроб на пациент с К-19 само за 5 дни - 0

Последствията от болестта могат да бъдат ужасни, а много пациенти дори не подозират, че са се разболели от коронавирус

Авторът на публикацията работи в болница, така че редовно се сблъсква с това. Само за пет дни дихателните органи са засегнати до такава степен, че човек не може да диша. Интересното е, че при 70% сатурация пациентката все още ходела. Нещо повече, тя отказала да отиде на лечение. Много пациенти дори не подозират, че са се разболели от коронавирус. Острите симптоми могат да отсъстват, докато болестта активно прогресира. В допълнение към белите дробове, работата на други органи е нарушена. Психичното състояние се влошава: някои пациенти искат да умрат възможно най-скоро, дори не хранят надежди за щастлив край. След излекуването хората все още продължават да страдат от лоша памет, силна умора, гадене и депресия./

Интуитива – Изключително сполучлива Природна тинктура при първи прояви на вирус или при контакт с болен.

 

 1. Ивайла

  Здравейте д-р Янакиев! Обръщам се към Вас със следния въпрос!? Детето ми е на 7 год. и и направиха манту БЦЖ. Тъй като медецинското лице което и я постави след 4 дни(деня на проверката) отсъстваше, ни е провери педиатъра.
  Дъщеря ми имаше много блед, полу незабележим кръг и педиатъра каза, че може да не ходим за поставяне на ваксина. Смятате ли, че е добре да отидем, тъй като познати деца им поставяха и в рамото( въпреки, че и мантуто им е било положително), а при нас не на 100%? Благодаря предварително!

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Ивайла, Ако е имало дори блед белег на Манту не препоръчвам БЦЖ ваксина.


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Отговорите са изготвени от екип на Д-р Марио. Ако искате лична консултация-заповядайте във "ВИП Зоната".

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*