Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Как протича инфекцията от COVID-19 при децата

Природните сиропи✔️ ИмуноБуст 👉   и  ✔️ИмунокКидс👉 съдържат оптимално количество ✔️Цинк, ✔️Витамин С и ✔️Антиоксиданти, а също и билки, които са най-мощните имуностимуланти. Това ги прави изключително подходящ за бърза профилактика срещу вирусни инфекции..

960-540-virus-grip-koronavirus-dete-majka-dezifektant-gel

Всички експерти увериха, че COVID-19 рядко се среща при децата, а дори и да бъдат заразени с вируса, то той при тях протича много леко, а понякога дори без симптоматика.

Важно е да уточним, че проучването е направено от китайски лекари. Резултатите от наблюденията те публикуваха в списанието Nature Medicine. 

Лекарите стигнаха до извода, че коронавирусът не причинява тежка пневмония при децата.

Според учените пневмонията също не се вижда по време на белодробните тестове, направени на най-малките. По принцип болестта при децата протича леко, а именно поради това диагностицирането й е много по-трудно.

„Клиничните симптоми на заболяването, причинени от новия коронавирус COVID-19 при възрастни, са добре известни, но никой не е документирал как се развива инфекцията при деца. 

В сравнение с възрастните, болестта протича в много по-лека форма. По-специално – няма данни за пневмония в белите им дробове и именно затова е много трудно категорично да се заяви дали детето има коронавирус или е хванало сезонния грип“, казват китайските лекари.

Що се отнася до температурата, тя също се повишава и е много по-висока, отколкото при грипа, но не достига 40 градуса.

В същото време лекарите заключиха, че вирусът отдавна присъства в секретите на децата. Поради това съществува риск от по-нататъшното му разпространение по нови канали. По този начин е по-трудно да се ограничи ефектът на COVID-19 върху други хора (по-възрастните членове от семейството).

Затова бъдете спокойни, ако детето има някакви грипни симптоми и не се паникьосвайте излишно!

Деца с астма и covid-19

Природните Продукти на Д-р Марио

 1. Миглена Кузманова

  Здравейте д-р Янакиев! Първо искам да Ви благодаря за безценните съвети и отзивчивост.Внукът ми е на 4 г и приема от м.октомври 19 за увеличена трета сливица по Ваша препоръка –сутрин Аграфис 5 сн – по 5 гран.–вечер Calcarea Phos. 30 сн – по 5 гран. –сироп Имунокидс – 2 пъти по 4 мл.-Схема с прекрасни резултати.Януари направи 1 месец почивка и сега повтаря схемата пак за 3 месеца.Въпросът ми е може да продължи приема по-дълго от 3 месеца без почивка, имайки предвид сегашната усложнена обстановка или е необходима промяна на схемата.
  Благодаря Ви отново и бъдете здрав!

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Миглена, категориччно детето трябва да приема тази схема поне до края на май.
   Сега е най-нужно поддържането на имунитета.
   С уважение д-р Марио Янакиев


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Отговорите са изготвени от екип на Д-р Марио. Ако искате лична консултация-заповядайте във "ВИП Зоната".

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*