Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Как детската душа избира майка: 5 мистерии, които ще ви накарат да се замислите

Как детската душа избира майка

Много майки споделят, че децата им като малки разказват доста смущаващи неща. Мистериозни факти, сякаш помнят откъде са дошли, как са избрали майка си и други подобни озадачаващи здравия разум детайли.

Днес ще се спрем на няколко такива истории – дали ще се замислим върху тях или ще махнем с ръка, определяйки ги като „глупости“, зависи единствено от нас.

Първата история разказва майка на тригодишно момченце

„Приготвих вечеря и за да разсея някак си детето и да го накарам да се усмири поне малко, му дадох му всички снимки, които пазя в албума си.

След малко той дотича до мен с черно-бяла снимка, на която бях аз с майка си на младини (майка ми почина малко преди да се роди детето) и каза: „Мамо, помня теб и твоята зелена рокля тук! Изпуснахте автобуса в онзи ден!“

Повдигнах вежди и го попитах: „Така беше, но ти откъде знаеш? Татко ти ли ти каза?“ – „Не“ – отвърна той. „Видях те отгоре, показаха ми те и казаха, че ще ми бъдеш майка!“

“Спокойно лято” – Промо travel пакет -20%

След тази случка не бях на себе си и започнах да разпитвам мои познати и приятелки за подобен феномен. Оказа се, че не само моето дете „помни“ как отнякъде е видяло майка си преди раждането си.

Следващата история разказва друга майка на момиченце.

„Мама и дядо, с буйна червена брада, казаха „Здравей“ на всички!“ – споделя момиченцето. Странното е, че  въпросният „дядо с червената брада“ е прадядото на майка й, а тя го е виждала само като съвсем мъничка, от времето, когато няма как да пази такива спомени. , А единствената снимка на прадядото е с лошо качество и при това черно-бяла! Освен това тя се пазела в албумите на майка й, а момиченцето не е я било виждало.

Как и кога това дете е успяло да „види“ пра-прадядо си преди раждането си, остава мистерия!

Още една странна история

Друга майка разказва, че синът й описал как чичовци и лели им били показвани на екрани, а те /децата/ избирали родителите си.

А какво ще кажете за тази?

4-годишно момиченце пък казало на своята майка следното: „Когато ме изпратиха до корема ти, един ангел долетя и каза, че ще ме кръстят на добра леля, която ще ми помогне“.

Майката ахнала от учудване, защото детето не знаело, че когато тя била бременна с него, малко преди раждането, се подхлъзнала и паднала, а непозната жена й помогнала, завела я в болницата и така на практика я спасила от помятане. В знак на благодарност, детето било кръстено на непознатата жена!

Ето и най-удивителната случка!

Най-удивителната история обаче е следната. Момиченце на 2,5 години казало на родителите си, че заедно с нея, майка й и баща й, там „горе“ са избрали още 2 момченца. Но на едното момченце не било позволено да избере тези родители, а на другото било казано да се подготви.

Година по-късно майката направила спонтанен аборт и загубила именно момченце. Но най-голямото учудване настанало, когато след 2 години тя родила пак – този път здраво синче. Тогава си припомнила „предсказанието“ на малката си дъщеричка…

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*