Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Инфлуенсър, който смятал епидемията за измама починал от covid-19

Фитнес инфлиуенсърът Дмитрий Стужук от Украйна е починал след усложнения, предизвикани от Covid-19, пише 9gag, цитирайки публикация в Instagram от неговата съпруга.

“Само сърдечни спомени, прекрасни снимки и три великолепни дечица останаха. Господи, толкова е мъчително да призная, че го няма вече сред нас”, написа София Стужук в публикацията си.

 

ИмуноБуст – Природен избор за предпазване и възстановяване…

 

Според публикация на Sky News Дмитрий се е тествал положително след скорощно пътуване до Турция и е бил приет в болница в Украйна. Осем дни по-късно звездата от социалните медии е бил изписан, но отново е постъпил по спешност заради усложнения със сърдечната дейност, предизвикани от болестта.

„Искам да споделя какво се случи с мени да предупредя останалите хора за опасността“, написа той в Instagram. „Аз бях човекът, който отричаше съществуването на Covid до момента, в който сам се разболях. Covid не е краткотрайно заболяване. А такова, което протича наистина тежко.“

Стужук продължил да споделя данни за състоянието си след обявяването на диагнозата, като с публикациите си целял да осведоми и предупреди последователите за опасностите, които заболяването крие.

Според данни на Института Ройтерс към Оксфордския университет, публичните личности и знаменитостите са сред най-ангажираните с фалшивите  новини за коронавируса./Източник: 9gag Снимки: Instagram/stuzhuk_dmitriy

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sofia Stuzhuk (@sofia_stuzhu

Интуитива – При първи симптоми на вирус

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*