Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Интуитива – при първи симптоми

Сега на промоционална цена с отстъпка -20%!

Какво представлява Интуитива и защо е ефективна и безопасна?

Тинктурата Интуитива е изцяло природен продукт.  Нейната рецепта е съставена от действащ лекар –  Д-р Марио Янакиев.  Целта при изготвянето на тази рецептура е била да се включат 5 от най-ефективните билки, които приети в началото на инфекцията , бързо да подпомогнат организма в процеса на оздравяване при вирусна инфекция, простуда или контакт със заразно болен.

Съдържание на статията:

Защо е ефективна ИНТУИТИВА?

Съдържа едни от най-ефективните билки, които приети в началото на инфекцията, бързо да подпомогнат организма:

Резултати от проучване на Д-р Марио Янакиев:

Осъщеществено при 1000 пациенти, във  възрастова група 3 – 93 години по време на коронавирусната пандемия.

Как да приемаме Интуитива?

Интуитива се приема още при първи симптоми на вирусна инфекция при простуда или контакт с болен. Тя се приема в трикратен прием, като съответната доза капки за възрастта се разреждат в 5-10 мл. вода, сок или мляко и се приема през устата след хранене.

Курсът с Интуитива е кратък от 7 до 10 дни. След подобрение може да се продължи с другите продукти на Д-р Марио за възстановяване – ИмуноКидс за деца,  ИмуноБуст за възрастни и деца над 10 години, Пчелен прашец и Пробиотик.

Интуитива е под формата на тинктура с концентрирано съдържание на билкови съставки, извлечени без термална обработка, като така е съхранена голяма част от полезните им свойства. Добавени са и оптимално количество микроелементи и витамин С.

Какво още е важно да знаем?

В борбата с вирусните инфекции , билките са средство на избор.

Интуитива е ефективна , защото съдържа:

И трите билки Джинджифил, Лопен и Сладък корен – подпомагат организма в предизвикването на целебно потене, което е много важно в началните часове на простудата или вирусната инфекция.

Отзиви от пациенти:

Благодаря много за чудесния продукт! Майка ми, която е на 68 години изкара коронавируса само с Интуитива. Не беше ваксинирана. След това всички кръвни изследвания бяха в норма. При положение, че майка ми има и много придружаващи заболявания – сърдечни, ендокринни /щитовидна жлеза/, язва и др. За мен Интуитива е много сполучлив продукт.
Мария
Пациент
Интуитива ползваме от 3 дни. Мъжът ми и детето ми имаха тепература и хрема. Дадох Интуитива още от първия ден – и на следващия, „като с нож“ се пресякоха симптомите.. Благодаря Ви!
Мая
Пациент
Много ми помогна Интуитива в моето семейство. На следващия ден нямаше спомен от високата температура. До сега използвах друг известен природен продукт, но явно Интуитива по-бързо действа.
Гергана
Пациент

И да обобщим:

Интуитива е тинктура, която е съставена от природни средства. Тя е създадена по рецепта на действащ педиатър. Препоръчва се за деца над 3 години и възрастни.

Ефективна е, когато се приема още в началото на вирусна инфекция при простуда или контакт с болен.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*