Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Пробив: За първи път експериментално лечение на рак излекува всички пациенти

Учени съобщиха за невероятни резултати от ново експериментално лечение на рак – всички участници в клиничното проучване са влезли в ремисия, пишат световните агенции.

Проучването е било малко – 18 души с диагноза ректален рак са взели участие, но изненадата за всички била огромна, след като станало ясно, че няма и следа от заболяването.

“Тези резултати се случват за първи път в историята на раковите заболявания“, заяви д-р Луис Диаз, който ръководи проучването.

Лечението на ректален рак е изключително тежко – освен традиционните методи като химио и лъчетерапия, повечето от доброволците трябвало да преминат и през операции, които да променят коренно начина им на живот. Никой от тях не очаквал туморите да изчезнат.

Друга изненада е, че нито един от участниците в проучването нямал сериозни странични ефекти. Обикновено един на всеки пет пациенти проявяват някаква странична реакция към медикаменти.

Новото лекарство било давано на пациентите на всеки три седмици за период от шест месеца. Една доза струва около 11 хиляди долара. Това, което медикаментът прави е да “размаскира“ раковите клетки, за да може имунната система да ги намери и унищожи.

ИмуноБуст – с отлични резултати при детоксикация на организма.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*