Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

В НАЧАЛОТО НА РИНИТА ИЗПОЛЗВАЙТЕ СТИКТА ПУЛМОНАРИА и…

%d0%b8%d0%b7%d1%82%d0%b5%d0%b3%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%84%d0%b0%d0%b9%d0%bb

Този  хомеопатичен  медикамент  е  средство  на  първи  избор  в  началото  на  инфекцията  или  простудата,  когато  лигавиците  са  сухи,  и носа  е  силно  запушен.

Обикновено  се  използва  разреждане 9 сн.

Приема  се  3  пъти  по 5 гран.

Той, заедно  с  Осцилококцинум    и  Алиум ;цепа 9 сн /когато  имаме  бистра  секреция  и  серия  от  кихане/ могат   до  50 %  да  предотвратят  развитието  на  инфекция.

И  така:

Показания: 

Медикамент за началната фаза на възпалителните процеси когато лигавиците са още сухи и оточни, т.е. преди фазата на ексудация.
-Остър ринит, от инфекциозен или алергичен произход.
-Фронтален синузит.
-Трахеит.

Състав:

Растителен – Белодробен лишей, сем. Лишеи.

Приложение: 

Препоръчва се хомеопатичните лекарствени продукти да се приемат на разстояние от храненията /15-20 минути преди или след хранене/.

За да се запази траен ефектът е нужно да продължим с природните имуномодулатори – ИмуноКидс за деца и ИмуноБуст за възрастни и деца над 10 години.

Интуитива – Природна тинктура на Dr.Mario при първи симптоми на вирус, простуда или контакт с болен.

 1. Здравейте др. Янакиев, преди време Ви писах тук, за кашлица и заден ринит. Изписахте ми
  – Нукс вомика 15 сн – по 5 гран. сутрин, Натриум муриатикум 15 сн – по 5 гран. вечер
  –Геломиртол форте – 3 пъти по 1 табл., сироп ИмуноБуст – по 10 мл. на ден, които да пия един месец.
  Към края на месеца се чухме по телефона и ми казахте да пия ЛАХЕСИС МУТУС 15 СН и сиропа още един месец, след което да не пия нищо и да се чуем през септември.
  Кашлицата беше спряла още преди да замина на почивка, но миналата седмица всичко започна отново, кашлица, която започва с дразнене в гърлото и сълзене на очите понякога, има пак много секрет или слуз, не знам какво е точно. Започнах отново да се будя през нощта от секретите, които ме карат да кашлям, носът ми е запушен и от няколко дена слагам спрей за нос. Когато го сложа, спирам да кашлям.
  Рефлуксът вече не ме безпокои, но лекарката ми каза че вероятно се касае за прахова алергия, след като кашлицата продължи и след инжекцията за поленова алергия.
  Забелязах също така, че докато пиех предишната комбинация от лекарства, не изпитвах жажда, а сега отново пия много вода и съм постоянно жадна. И последно, че става пак много, понякога ушите ми пукат, когато използвам слушалки.
  Да продължавам ли с Лахезис и сиропа или да Ви се обадя да се чуем пак?

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Рени,
   Продължете със сиропа ИмуноБуст и Лахезис още един месец. Впръсквайте в носа Куикс акут.
   Ако нещо Ви притеснява ,то може да ми се обадите.
   С уважение Д-р МАРИО Янакиев


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Отговорите са изготвени от екип на Д-р Марио. Ако искате лична консултация-заповядайте във "ВИП Зоната".

 2. Кремена

  Здравейте, доктор Янакиев, мога ли едновременно, в един прием да дам алиум цепа, осцилококциум и стриктна пулмонарика? В смисъл заедно да ги разтваря във вода, тъй като са за бебе или трябва да се дават поотделно, тоест първо едно, после другите.

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Кремена, Да , можете.


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Отговорите са изготвени от екип на Д-р Марио. Ако искате лична консултация-заповядайте във "ВИП Зоната".

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*