Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Ако искате да бъдете истински щастливи, спрете да давате енергията си на неподходящите хора

Всеки човек, с когото прекарвате време, разговаряте и си взаимодействате, поглъща енергията ви по един или друг начин.

По-скоро ние самите даваме нашата енергия на всички тези хора около нас – доброволно и без дори да мислим за това.

NeuroBoost – в подкрепа на нервната система

Единственото нещо е, че този процес не е толкова безобиден, колкото изглежда. Тоест, ако споделяме енергия с добри хора, те те дават своята положителна сила в замяна, но ако даряваме енергия с лоши хора, тогава само губим.

Ако наистина искате да бъдете щастливи, трябва да спрете да давате енергията си на токсични, ядосани и нечестни хора.

Човекът е енергично същество, но запасът му не е неограничен. Това означава, че е неразумно и опасно да споделяте енергията си, жизнеността си с тези, които ви възприемат просто като бензиностанция. Запомнете –  ако тези хора не ви помагат да растете, ако ви задържат и ви дърпат назад, не ги оставяйте в живота си.

Щастието изобщо не включва огромна тълпа, така че да не е страшно дори понякога да ни е самотно.

Щастието е когато правилните хора са наблизо. Тези, с които се чувствате добре, тези, с които израствате и ставате по-добри.

В нашия свят можете да срещнете онези, които уж не правят нарочно нещо неправилно, но създават чувство на голям дискомфорт. Те просто се хранят с вашата енергия, лишават ви от сила и увереност, а самите те бързо пристъпват напред в търсене на нова жертва. Наистина ли искате да бъдете „бензиностанция“ за тях?

Най-тъжното е, че това не винаги са преминаващи познати или колеги, бизнес партньори. Точно обратното, те често са най-близките ни приятели и дори членове на семейството. И тогава дори не подозираме какво е причинило загубата на сила и тежест в душата.

Това е и проблем, и решение, защото рано или късно те ще свалят маските си и ще се появят в пълния си „блясък“, без маска или грим. И тогава всичко зависи от вас – какъв избор ще направите.

Факт е, че тези хора няма толкова лесно да искат да загубят толкова ценен източник на енергия – вас. Те ще изброят всички „жертви“, които са направили за вас …

Но целта им е една – да контролират своята „бензиностанция“, за да не излезете от влиянието им. В края на краищата, щом се отдалечите от тях и погледнете ситуацията от друг ъгъл, ще станете съвсем различен човек. По начина, по който винаги е трябвало да бъде. Ще се научите да се радвате отново и да бъдете щастливи.

Вие и само вие определяте социалния си кръг. Фактът, че някой се интересува от вас, че ви намира за удобен човек, е изключително негов проблем.

Оставете го да търси другаде: не бива да позволявате на хората, които възпрепятстват растежа ви да бъдат с вас.

Вие носите отговорност за живота си и можете да изберете кой да бъде в него и кой няма право да влиза там. Освен това не е нужно да обяснявате и да се извинявате.

Разбира се, всеки свиква с определена среда, с хората, така че в началото те дори може да ви липсват. Но всичко това ще мине много скоро и ще се почувствате истински свободни. Факт е, че възрастните не се променят и колкото и да искате, няма да превърнете токсичния и подъл човек в добър…

А той, между другото, изобщо не се смята за такъв. Много е важно да признаете тази истина. В противен случай токсичните хора ще се появяват отново и отново в живота ви. И вашата задача е да се отървете от тях веднъж, опитайте се да не им позволявате да се приближават твърде много в бъдеще.

Имайте предвид, че ако някой говори лошо за другите във ваше присъствие, тогава най-вероятно той говори и за вас зад гърба ви. Обърнете внимание на такива ясни сигнали – това ще ви помогне да отстраните такива хора навреме.

Между другото, понякога те могат да бъдат много потайни, хитри и изобретателни. Тогава просто трябва да изчакате. Нито един човек не може да се преструва дълго време, така че пак ще се издаде – с думи, действия или колко отговорно приема обещанията си.

 

Ако сте използвани, обидени или унижени, не се колебайте нито минута – изгонете тези хора от живота си.

Факт е, че когато ви боли, когато сте разстроени и тъжни, те се хранят с вашата енергия. Не се чувствайте задължени, отблъснете ги без да посочвате причини.

Първо, те все още няма да разберат нищо, и второ, вие не дължите нищо на никого на този свят. Нека лошите хора да се справят сами с техните комплекси и други неща. Страхотно е ако все пак намерят в себе си сили и се променят, за да успеят да бъдат също щастливи, но това не е ваша грижа.

Д-р Марио ИмуноБуст

Всички ние сме просто гости на тази планета и времето, отделено на всеки, е доста кратко. Ето защо е толкова важно да използвате скъпоценните години и дни от живота си върху онези, които си заслужават. Тези, които ни помагат да израстваме и на които помагаме да израстваме.

Не позволявайте на хората, които само ви използват или ви карат да се чувствате скапани, да ви откраднат щастието и радостта. Това е твоят живот и ти носиш отговорност за него./https://happy-woman.bg/

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*